0°C

Plantenruilbeurs en stekken- en plantenmarkt in Wervershoof op 4 mei

planten- en stekkenmarkt groei&bloei

Groei & Bloei afdeling Enkhuizen en omstreken organiseert samen met Piet en Joanna Neefjes weer een plantenruilbeurs en stekken- en plantenmarkt, welke gehouden zal worden op zaterdag 4 mei a.s. van 11.00 tot 14.00 uur aan de Vok Koomenweg 5 in Wervershoof. 

Vele tuinliefhebbers hebben plantjes opgekweekt of van bepaalde planten te veel en of wat planten gescheurd. Deze planten kunnen ze ruilen of tegen een kleine prijs verkopen. Soms zijn daar hele bijzondere planten of stekken bollen of knollen bij.

Ook voor mensen die hun tuin willen vergroenen, kunnen op een voordelige wijze aan planten komen. Voor advies van wat in de schaduw kan en welke plant beter in de zon groeit, kan men terecht bij de Groei en Bloei – stand.

Maar ook als je op zoek bent naar een bijzondere plant, knol of bol kan je hier vaak wel wat vinden, want als Groei en Bloei willen we de biodiversiteit bevorderen. Zodat de bijen en vlinders ook in voorjaar en najaar wat te zoeken hebben in Uw tuin. Je vindt dan ook planten die in een tuincentrum moeilijk te krijgen zijn.

Ook kunt u de mooie tuin van Piet en Johanna bekijken en iedere bezoeker krijgt een leuke attentie.

Route

Vanaf de Drechterlands weg gaat u bij de WFO de Markerwaard­weg in, richting Medemblik. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor, bij de eerstvolgende rotonde gaat u rechtsaf de Vok Koomenweg in. Na 200 meter aan uw rechterhand bent u er.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl