11°C
Overcast clouds

Plantenruilbeurs en stekken- en plantenmarkt in Wervershoof

Groei & Bloei afdeling Enkhuizen organiseert samen met Piet en Joanna Neefjes weer een plantenruilbeurs en stekken- en plantenmarkt, welke gehouden zal worden op zaterdag 7 mei aanstaande van 11:00 tot 14:00 uur aan de Vok Koomenweg 5 in Wervershoof. Nadat het door corona een paar jaar niet door kon gaan, kan het nu gelukkig weer.

Velen hebben plantjes om te ruilen, anderen komen juist langs om wat te kopen en wil­len graag advies hoe hun tuin groener kan worden ingericht. Voor mensen die net beginnen met tuinieren is dit een leuke dag, want u kunt voordelig aan planten komen, en ook voor advies kunt u bij ons terecht. Wat kan bijvoorbeeld beter in de zon en wat in de schaduw? U kunt dus planten ruilen of kopen en vooral de biodiversiteit willen ze als Groei & Bloei stimuleren. Ook kunt u de mooie tuin van Piet en Johanna bekijken. Iedere bezoeker krijgt een leuke attentie.

Route

Vanaf de Drechterlandseweg gaat u bij de WFO de Markerwaard­weg in, richting Medemblik. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor, bij de eerstvolgende rotonde gaat u rechtsaf de Vok Koomenweg in. Na 200 meter aan uw rechterhand bent u er.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl