28°C
Scattered clouds

Onderwijsgroep Noordwest-Holland

Unieke opleidingen in Agro & Groen

Onderwijsgroep Noordwest-Holland is een bedrijfsopleider met een uitgebreid onderwijsaanbod voor volwassenen. Zo ook op het gebied van agrarische en groene opleidingen. Irene Klaver en Lyda Rijlaarsdam, beiden accountmanagers bij de Onderwijsgroep Noordwest-Holland, vertellen meer over dit onderwijsaanbod.

Voor welke opleidingen kunnen mensen bij de Onderwijsgroep Noordwest-Holland terecht?

Lyda: “Voor allerlei opleidingen, cursussen en trainingen binnen de sector Groen en Agrarisch. Ons aanbod is enorm! Van veehouderij, glastuinbouw, veredeling en gewasbescherming tot aan veilig werken, communicatie en praktijkbegeleiding: we hebben het allemaal in huis.”
Irene: “Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht en veel van ons opleidingsaanbod ontwikkelen we zelfs samen met agrarische bedrijven.”

Kunnen jullie meer over die samenwerking vertellen?

Irene: “Bedrijven kunnen veel van onze cursussen aan hun eigen wensen laten aanpassen. Dat is handig als de klant een bepaald onderwerp extra aandacht wil geven of een incompany training wenst. We merken dat veel klanten het fijn vinden om met de eigen club medewerkers en op de eigen werkplek zichzelf verder te ontwikkelen.”
Lyda: “Irene en ik zijn dan ook vaak op bezoek bij bedrijven in de regio om te bespreken wat de specifieke opleidingswensen zijn. Samen met ons standaard onderwijsaanbod, maakt dat maatwerk ons tot een unieke bedrijfsopleider.”

Waarom moeten geïnteresseerden voor jullie opleidingsaanbod kiezen?

Lyda: “Wij hebben een sterke connectie met het Noord-Hollandse bedrijfsleven. De Onderwijsgroep Noordwest-Holland werkt daarbij samen met het Clusius College en het ROC Kop van Noord-Holland, waardoor je niet alleen profiteert van onze adviezen op maat, maar ook van uitstekende praktijkfaciliteiten en geaccrediteerde diploma’s.”
Irene: “Kortom: wij zijn dé groene opleider in Noord-Holland met veel specialisme en ervaring en leveren ook maatwerk!”

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor al het aanbod op www.onderwijsgroepnwh.nl of neem contact op met: 072 567 31 91.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl