6°C
Broken clouds

Nazomeren in Niedorp

Op zaterdag 20 en op zondag 21 augustus zal het evenement “Nazomeren in Niedorp” na twee stille corona jaren weer plaatsvinden. In alle 9 kernen van de voormalige gemeente Niedorp (Barsingerhorn, Kolhorn, Haringhuizen, Winkel, Lutjewinkel, Moerbeek, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, ‘t Veld en Zijdewind) vinden allerlei activiteiten plaats van 10:00 tot 17:00 uur.

Die activiteiten variëren van tuinbezoek, muziek en zang, foto-exposities, musea, kunst in de vorm van schilderijen, keramiek, brons, optredens, curiosa en nog veel meer.

De activiteiten zijn grotendeels gratis toegankelijk. Het is niet mogelijk om alles in een dag te bekijken, dus ga naar de website en plan je dag. Het is handig om de fiets mee te nemen op de fietsendrager en in de kern naar de verschillende deelnemers te fietsen.

Alle deelnemers staan vanaf juni op de website www.nazomereninniedorp.nl en zijn ter plekke te herkennen aan de nazomer vlag en een deelnemersnummer.

Op dit moment zijn de contactpersonen bezig met alle aanmeldingen. Deelnemers kunnen zich via de website aanmelden tot eind april 2022.

“We hopen op weer een geweldig gezellig evenement!”

Bel voor meer info naar de contactpersonen vermeld op de website www.nazomereninniedorp.nl. Of bel voor meer info Tine van den Berg (06 47383436).

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl