Lentefair op 10 april bij Hertenkamp Enkhuizen

Op zondag 10 april van 11:00 tot 16:00 uur wordt een Lente markt op het plein van Hertenkamp Enkhuizen georganiseerd. Dit is de tweede thema markt op een rij. Wederom deze keer een grote variatie aan koopwaren, doorlopende kinderactiviteiten, excursies, presentaties, live muziek en passend menu.

We vieren de lente

Geheel in het teken van het seizoen vindt u diverse originele marktkramen met unieke handgemaakte producten zoals van hout gemaakte snijplanken, schalen, tuinbeeldjes, yoga krukje of decoratieve sfeervolle huis- en tuindecoratie, sieraden van gerecycled materialen, biologische zaden, unieke bakmixen en schattige kinderschortjes. Ook de biologische schapenmelkijs van de schapenboerderij “Schapenstreek” staan er bij en nog meer kleine kramen met zelfgemaakte leuke handige producten.

Naast de leuke marktkramen, worden excursies en proeverij in de natuurtuin georganiseerd, passend bij het thema ‘eetbare planten’ en korte presentaties van natuurfoto’s door Jacob en Niels Jorritsma. Voor de kinderen worden er doorlopende activiteiten georganiseerd. Zij kunnen schatten graven en zadenbommen maken.

De gehele middag kun je genieten van live muziek met straatmuzikant Hans de Vries, mondharmonica en de trio (Djurre Bosman, zang en gitaar, Meindert Kamper drums en Hans de Vries mondharmonica) ‘Irish Coffie’ met swingend muziek. Kortom een echt lentefeest. Om dit allemaal nog met lentesfeer te omlijsten, wordt er in de theetuin een geheel aangepast menu samengesteld. En als het weer haar zonnige kant zal laten zien, want (bijna) alles is buiten, dan belooft het een fantastische lentedag dag te worden. U bent allen van harte welkom. Vergeet niet contoant geld mee te nemen, want vele kramen hebben geen andere betaal mogelijkheid. Het adres is Wilhelminaplantsoen 2, Enkhuizen.

Het schema

11:00 – Open voor publiek;
11:00 – 15:30 doorlopende kinderactiviteiten: schat zoeken en zaadbommen maken;
12:30 – 13:30 – live muziek, straatmuzikant Hans de vries bespeeld met mondharmonica popnummers;
11:00 – 15:30 doorlopende demonstratie wolbewerken / spinnen;
13:00 – eerste excursie in de natuurtuin; thema ‘eetbare planten’;
13:30 – natuurfoto’s presentatie door de fotografen;
14:00 – tweede excursie in de natuurtuin; thema ‘eetbare planten’;
14:30 – natuurfoto’s presentatie door de fotografen;
14:30 – 15:30 uur lifemuziek Trio Irish Coffe;
16:00 – afsluiten.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl