18°C
Clear sky

Kaatje kip voor dreumes in de kinderboerderij van Hertenkamp Enkhuizen

Op vrijdag 8 juli van 10:15 tot 11:00 uur komt Kaatje Kip in de kinderboerderij van Hertenkamp Enkhuizen. Een voorleesochtend met je kind. Er is genoeg te beleven in de kinderboerderij. Ontmoet de dieren en speel spelletjes. Speciaal voor de allerjongsten een belevings-ochtend, in samenwerking met de Westfriese bibliotheken. Natuurlijk is er ook iets te drinken voor groot en klein.

De ochtend begint om 10:15 uur, inloopkwartiertje om 10:00 uur. Let op: deelname kost € 2,50 per persoon, ook voor (groot)ouders/begeleiders. Om deze ochtend voor de kinderen leuk te houden is er plek voor een beperkt aantal deelnemers. Opgave vooraf is dan gewenst; wie het eerst komt wie het eerst maalt, dus reserveer snel en vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen.

Opgeven kan via reservering@hertenkampenkhuizen.nl of telefonisch via 0228-320310. Vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen. Het adres is Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Voor de bereikbaarheid kijk op de website: www.hertenkampenkhuizen.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl