12°C
Scattered clouds
12°C
Scattered clouds

Feest!: 50 jarig jubileum IVN West-Friesland

IVN afdeling West-Friesland bestaat in 2022 50 jaar! Om dit te vieren organiseren we zondag 24 april een feestelijke Open Middag in het Streekbos. Er zal onder andere een markt zijn waar je kennis kunt maken met onze vrijwilligers en onze missie. Misschien nog leuker: er zijn op deze dag ook heel veel (gratis) activiteiten te doen met ons: Je kunt mee op vaartocht door het streekbos of je gaat mee op excursie naar het voedselbos, het ecoproject of de bronstijd. Voor de kinderen zijn er ook allerlei leuke activiteiten, waaronder een wandeling over het kabouterpad en knutselen met zaadjes en klei. Leuk he? Kom je ook?

Wanneer

Zondag 24 april in het Streekbos. Vanaf 13:00 uur opent de markt in Het Streekbos Paviljoen (Veilingweg 21a, 1611BK Bovenkarspel). Kosten zijn gratis, maar een bijdrage in de fooienpot wordt gewaardeerd.

Vaarexcursie: afvaart 13:30 en 15:00 uur, opgeven kan via vaarexcursies@ivn-westfriesland.nl. Excursies naar het ecoproject, de bronstijd of naar het voedselbos: 13:30 en 15:00 uur. Opgave op de markt.
Kinderexcursie over het kabouterpad: 13:00 uur. Opgave op de markt.

Foto: Peter Blomsma

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl