12°C
Scattered clouds
12°C
Scattered clouds

Doe-het-zelf natuurpakket: Het voorjaar in je bol! Bij MAK-Blokweer

Wist je dat de meeste bloemen die in het voorjaar bloeien uit een bol groeien? Rond half februari komen de eerste bloembollen zoals de narcissen en hyacinten boven de grond. De bloeiende bollen kondigen vrolijk het naderende voorjaar aan en de natuur krijgt weer meer kleur. 

Hou jij ook van narcissen of hyacinten? Dit doe-het-zelf natuurpakket (20 februari 2022) staat in het teken van het voorjaar. Versier op een bijzondere manier met servet-techniek jouw eigen bloempot en stop er mooie bloembol in. Voor een fijne plek in je tuin, op het balkon of gewoon in huis. Het voelt meteen een beetje lente! Een pakket kost €5,50. Met de aanschaf van dit pakketje steun je MAK Blokweer.

Kosten: €5,50 per pakket. 
Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Reserveren voor dit doe-het-zelf natuurpakket doe je via de website: https://mak-blokweer.nl/agenda/het-voorjaar-in-je-bol-doe-het-zelf-natuurpakket of bij MAK-Blokweer aan de balie in het bezoekerscentrum.

Heb je vragen? Neem dan contact op via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

21 tot en met 27 februari – af te halen vanaf 20 februari bij MAK-Blokweer op de locatie

Doe-het-zelf knutselpakket: Bloem

Hou je van knutselen en ben je gek op bloemen? Tijdens de voorjaarsvakantie kun je jouw eigen prachtige narcissen knutselen. Deze vrolijke bloemen horen echt bij het voorjaar! Zet je knutselwerk thuis op een mooi plekje voor een zonnig lentegevoel.

Dit doe-het-zelf knutselpakket is voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar en kan vanaf zondag 20 februari tussen 10:00 tot 16:00 uur in het bezoekerscentrum worden afgehaald. Een pakket kost €2,50. Met de aanschaf van dit pakketje steun je MAK Blokweer.

Kosten: €2,50 per pakket. 
Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
 

Reserveren voor dit doe-het-zelf knutselpakket doe je via de website: https://mak-blokweer.nl/agenda/doe-het-zelf-knutselpakket-bloem of bij MAK-Blokweer aan de balie van het bezoekerscentrum. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl