12°C
Scattered clouds
12°C
Scattered clouds

Beestachtige Kerst in de stal bij Hertenkamp Enkhuizen

Op zaterdag 18 december van 11:00 tot 12:00 uur zijn de peuters en kleuters uitgenodigd voor de snuffelochtend Kerst in de stal! Tijdens deze ochtend ontdekken de kinderen het kerstverhaal, gezien door de ogen van de dieren in de stal. Heb jij kerst nog nooit meegemaakt in een echte stal? Grijp dan nu je kans! 

In een sfeervol kerstverhaal maken de kinderen kennis met een man, een vrouw en vooral heel veel dieren. Tijdens het interactief voorlezen van dit verhaal, kunnen de kinderen meedoen met alle dierengeluiden of gezellig luisteren bij een (groot-)ouder op schoot. Na het verhaal knutselen we zelf een dierenstal, zodat je het verhaal thuis nog eens na kunt spelen. Na afloop gaan we samen naar de stal van onze kinderboerderij, om de dieren te bekijken en te knuffelen. 

In samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie, organiseren wij deze activiteit speciaal voor de kerstvakantie. Kosten zijn €5,00 per persoon (ook de volwassenen) en natuurlijk is er drinken met iets lekkers bij. Om dit kerstverhaal coronaproof te houden is er een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Daarom is reserveren noodzakelijk: reservering@hertenkampenkhuizen.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl