14°C
Broken clouds

Help de natuur: doe mee met de Natuurwerkdag op 1 en 2 november!

web_Nationale Natuurwerkdag_LandschappenNL
(Foto: aangeleverd)

Heiloo – Doe mee met het grootste vrijwilligersevenement in het groen! Al ruim twintig jaar coördineert Landschap Noord-Holland de Natuurwerkdag. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november kun je meedoen aan klussen voor natuurbehoud- en herstel op mooie locaties in Noord-Holland. En die hulp is hard nodig.

Groene en gezonde leefomgeving

Duizenden vrijwilligers zetten zich in voor de natuur, ze zijn onmisbaar. De Natuurwerkdag is een mooie manier om zelf iets te doen voor natuur bij jou in de buurt. Jouw werk helpt een gezonde leefomgeving van veel (bedreigde) planten en dieren te behouden.

Voor iedereen

Iedereen kan meedoen aan de Natuurwerkdag, samen met onze boswachters en vrijwilligers. Bij elke locatie is ook een klusleider aanwezig, met kennis over het gebied. Help een handje mee aan de natuur in jouw omgeving. Je ontmoet nieuwe mensen en het is een mooie ervaring!

Mooie klussen om uit te kiezen

Kom zaterdag snoeien bij Park de Meet in Nieuwe Niedorp. Van de takken vlechten we takkenrillen, een natuurlijk afscheiding en een schuilplek egels en voor veel insecten. Er staan nog veel meer andere klussen gepland in heel Noord-Holland, zoek een mooie locatie bij jou in de buurt!

Doe mee op 1 en 2 november

Wil je ook iets doen voor natuur en bijdragen aan jouw groene omgeving? Meld je nu aan via www.natuurwerkdag.nl en maak het verschil voor natuur bij jou in de buurt. Deelname is gratis, gereedschap wordt verzorgd en veel klussen zijn ook geschikt voor kinderen.

Voor meer informatie:

www.natuurwerkdag.nl – Ook te volgen op Instagram @natuurwerkdag en Twitter via @NatuurwerkdagNL

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl