14°C
Broken clouds

Bryan (5) en zijn gezin uit Hoorn beleven zaterdag 5 oktober een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen

web_opkikker mascot
© opkikker.nl

Hoorn – Zaterdag 5 oktober stonden Bryan (5) en zijn ouders Ernst en Evelien een dag vol verrassingen te wachten. Het is Stichting Opkikker gelukt om een bijzondere Opkikkerdag voor hen te organiseren. Het doel van de dag? Alle zorgen even vergeten en met elkaar volop genieten. Bryan heeft namelijk slokdarmatresie, wat veel invloed heeft op zijn leven en op dat van de rest van het gezin.

Het gezin van Bryan is door Stichting Opkikker uitgenodigd voor een Opkikkerdag. Er is een leuk programma samengesteld, waarbij rekening is gehouden met de interesses, hobby’s en voorkeuren van het héle gezin. Op het moment dat het gezin zaterdag arriveert op Center Parcs de Eemhof, worden zij feestelijk ontvangen op de rode loper. Vervolgens worden ze meegenomen door piraten op een écht piratenschip! Daar blijft het niet bij, want de rest van de dag wordt hun creativiteit uit de kast gehaald tijdens een workshop, krijgen ze een professionele fotoshoot, gaan ze ontspannen in de beautysalon én worden ze ondergedompeld in de wereld van kabouters… De dag wordt uiteindelijk afgesloten met een heerlijk buffet, waarna het gezin met liefde wordt uitgezwaaid door de tientallen vrijwilligers die deze dag hebben geholpen. De Opkikkerdag vormt een lichtpuntje in een moeilijkere tijd.

Over Stichting Opkikker

Als je langdurig ziek bent, heb je nooit ‘vrij’ van de zorg die jouw ziekte met zich meebrengt. De rest van het gezin ook niet. Daarom is elk lichtpuntje, hoe klein dan ook, superbelangrijk. Dat is wat we bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan. In 2024 heeft Stichting Opkikker het 50.000e lichtpuntje verzorgd aan een gezin met een ziek gezinslid.

Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op www.opkikker.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl