Jongerencafé Hoogkarspel opent met groot feest: Hardkarspel

Jongerencafé Hoogkarspel
(Foto: aangeleverd)

Hoogkarspel – Het jongerencafé Hoogkarspel is een initiatief van Marloes Kok en Rogier Boomsma, beide woonachtig in Hoogkarspel. In samenwerking met jongerenwerk Drechterland hebben wij als missie om de jongeren uit onze gemeente, een plek te bieden waar zij kunnen ontmoeten en verbinden met leeftijdsgenoten.  

Op verzoek van onze jongeren openen we ons cafe, met een groot feest met hardere style house in Bantam Hoogkarspel. Onder de naam Hardkarspel. Waarbij we inspelen op hun behoefte en vraag. Hierna zullen we andere stylen muziek, workshops en een inloop creëren op basis van hun input en die van andere ouders. Waarbij we als missie houden, jongeren te verbinden en te laten ontwikkelen, ter preventie van eenzaamheid en toenemende psychische kwetsbaarheid.

Onze avonden zijn drugs en alcohol vrij en voorzien van coördinatoren met ervaring in het jongerenwerk, de kinder- en jeugdpsychiatrie en beveiliging.

Rogier en Marloes zijn beide opgegroeid met wekelijkse bezoekjes aan het jongerencentrum R17 in Grootebroek, omdat er in Hoogkarspel destijds geen eigen plek met dit aanbod meer was. Al jaren wordt dit als gemis benoemd. We hopen hiermee te voorzien in dit gemis, en kijken uit naar een vaste locatie om dit te bewerkstelligen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl