Vrijwilligers gezocht voor het Taalcafé Wonen Plus Welzijn!

drie meiden aan tafel aan het kletsen

Schagen – Heb jij een talent voor taal en zin om nieuwe mensen en culturen te ontdekken? Wonen Plus Welzijn is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag willen helpen en iets willen betekenen voor de lokale gemeenschap!

Het Taalcafé is een ontmoetingsplek waar mensen op een informele en gezellige manier hun Nederlands kunnen verbeteren. Met hulp van betrokken vrijwilligers oefenen deelnemers hun taalvaardigheden, voeren zij gesprekken en ontmoeten ze nieuwe mensen. Iedereen is welkom, ongeacht hun taalniveau! Het Taalcafé biedt een laagdrempelige manier om de Nederlandse taal beter te leren spreken, gecombineerd met sociale interactie en veel plezier.

Wegens het grote succes van het Taalcafé zijn wij op zoek naar extra ondersteuning. Dit betekent dat we meer vrijwilligers nodig hebben om deze belangrijke ontmoetingsplek draaiende te houden.

Taalcafé Schagen vindt elke donderdag plaats van 10.00 tot 11.30 uur in de bibliotheek van Schagen, Torenstraat 1.

Wil je meer weten of je aanmelden? Neem contact op met Wonen Plus Welzijn via telefoonnummer 0224-273140 of stuur een e-mail naar Els Wennink via e.wennink@wonenpluswelzijn.nl.

Samen maken we er iets moois van!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl